20. februar – Jakob Mikkelsen fortæller om Tai Chi og kroppens anatomi

Tirsdag den 20. februar fra 18.45  fortæller Jakob Mikkelsen om Tai Chi og kroppens anatomi.

Det sker i FOFs lokaler Nørre Alle 70 B lokale 2. Alle er velkomne. Gratis for medlemmer af Aarhus Tai Chi, 50 kr. for ikke medlemmer.

“Jeg har selv opdaget mange gange hvordan min egen anatomiske forståelse kan være en stor hjælp, dels for at forstå Tai Chi og dens indhold, men også for at lade kendskabet til anatomien drage ind i træningen. På den måde kan kendte øvelser ofte blive lettere at udføre, og virkningen øges.

Kroppen består af forskelligt væv. Disse væv har forskellige måder at udtrykke sig på. Det fantastiske ved Tai Chi er, at træningen kalder på alle disse væv under træningen, og det til forskel for stort set alle andre træningsformer.

Så kom og oplev lidt om kroppen, lær hvordan det samstemmer med Tai Chi.”

Sådan lægger Jakob Mikkelsen op til foredraget.  Jakob  har undervist i Tai Chi siden 1993 i Tinglev. Han tilbyder desuden kropsterapeutisk behandling med et stærkt præg af bevidsthedsmæssigt integration for at bringe krop og bevidsthed i så tæt kontakt med hinanden som muligt hos den enkelte.

Jakob har haft egen klinik siden 1991, men været behandler siden 1986. Han er fuldt uddannet i bl.a. Kranio Sakral Terapi, og Strukturel Integration: henholdsvis; Ida P. Rolf Metoden og KMI m.m. Du kan læse mere om Jakob på www.kobi.dk og læse om Tai Chi i Tinglev på www.tagdigtid.dk

 

23. – 29. april – Tai Chi workshop med Wee Kee Jin

Tai Chi Workshop med Wee Kee Jin fra mandag 23. til søndag 29. april

Mandag  kl. 18-21

Tirsdag, onsdag, torsdag og fredag kl 9-12 (Brobjergskolen) og 17-20 (Egmont Højskolen, Hou)

Lørdag 9-12 og 14-17 (Egmont Højskolen)

Søndag 9-12 (Egmont Højskolen)

Prisen 350 kr. pr. modul, 650 kr. pr. dag og 3700 kr. for hele forløbet.

Yderligere info og tilmelding til Karstentao@gmail.com

Læs mere om Wee Kee Jin